Reis op maat

reis op maat napels italie

Ga je binnenkort naar Napels en heb je hulp nodig bij het (deels of volledig) plannen van je reis? Dan helpen wij je graag!

Wij regelen en plannen alles voor je

Als locals kennen wij de verschillende buurten in de stad, de lokale keuken, bezienswaardigheden en verborgen plekjes die je niet mag missen. Ook zijn wij op de hoogte van de activiteiten en evenementen in de periode dat jij hier bent.

Er zijn veel dingen in en rondom Napels waarmee we je kunnen verrassen en (hopelijk) een onvergetelijk verblijf hier kunnen geven. Wij nemen het regelen en plannen graag voor je uit handen.

“Zeker raad ik Ontdek Napels aan!!! Ik ben zelf geboren in deze mooie stad en kan iedereen aanraden minimaal 1 x per jaar een bezoek te brengen aan de stad van de zon zee pizza pasta en gezelligheid in de straten. Iris en Joël kunnen je alles vertellen over deze mooie stad (ze weten meer inhoudelijk te vertellen dan de mensen die er geboren en getogen zijn) dus zeker aan te raden een tour te boeken met hen. Zonde als je het aan je voorbij laat gaan .”

Aanvragen

Als je wilt dat we je bellen of contact opnemen met je via Whatsapp.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.