Verblijf

Op zoek naar een appartement of B&B in Napels?
Omdat wij vaak de vraag krijgen of wij een fijne B&B kennen in de stad hebben wij een aantal leuke B&B’s speciaal voor jullie onder elkaar gezet!

Wil jij een van deze B&B’s boeken? Laat het ons dan weten, wij regelen het graag voor je!

Inn Primo Piano
Onze persoonlijke favoriet! Wil jij in hartje centrum verblijven in een zeer stijlvol ingerichte B&B? Dan is Inn Primo Piano geschikt voor jou! Inn Primo Piano laat niets te wensen over; het is echt een paleisje.
Geschikt voor 2 personen.

Ó Vascio Nammurat
Verblijf in een typische Napolitaanse basso (eenkamerwoning). Lekker centraal en om de hoek van onwijs lekkere restaurantjes en Via Toledo. Piazza del Plebiscito ligt op een steenworp afstand.
Geschikt voor 2 personen.

Casa Fiore
Met de familie in Napels? Casa Fiore heeft 2 slaapkamers en ligt aan een pleintje in de wijk Sanità, een typische Napolitaanse volkswijk.. Casa Fiore is erg aan te raden als je een unieke ervaring in Napels zoekt.
Geschikt voor 4 personen.

O vasc’ a 22
Verblijf in een van de leukste wijken van Napels: Quartieri Spagnoli. In een van de vicoli (steegjes) vind je deze leuke B&B. Een omgebouwde basso met nu een beneden/boven verdieping. Beneden de woonkamer, badkamer en keuken en boven de slaapkamer.
Geschikt voor maximaal 4 personen.

Goditi
Goditi vind je ook in de wijk Quartieri Spagnoli naast misschien wel het leukste restaurantje van Napels: Da Nennella. Vind je het niet erg dat het voor de deur lekker leeft? Dan wil je hier slapen! (Na 11 is het er trouwens wel stil).
Geschikt voor maximaal 4 personen.

XL Blue room
Romantisch samen verblijven midden in het historische centrum van Napels? Dan is deze B&B erg leuk! Stijlvol ingericht en om de hoek van Via dei Tribunali en Spaccanapoli. Daar waar je de lekkerste pizza’s eet.
Geschikt voor 2 personen.

Toledo Street
Verblijf aan de ‘Kalverstraat van Napels’: Via Toledo. Super centraal met de metro en alle winkels letterlijk voor je deur. Ideaal als je niet zo van lopen houdt.
Geschikt voor 2 personen.

Als je wilt dat we je bellen of contact opnemen met je via Whatsapp.