Verblijf

Op zoek naar een appartement of B&B in Napels?

Omdat wij vaak de vraag krijgen of wij een fijn appartement, hotel of B&B kennen in de stad hebben wij een aantal leuke slaapplaatsen speciaal voor jullie onder elkaar gezet!

Inn Primo Piano
Onze persoonlijke favoriet! Wil jij in hartje centrum verblijven in een zeer stijlvol ingerichte B&B? Dan is Inn Primo Piano geschikt voor jou! Inn Primo Piano laat niets te wensen over; het is echt een paleisje.
Geschikt voor 2 personen.

Inn Primo Piano

Casa Napolanda
Een prachtige B&B verstopt vlakbij het centraal station van Napels. Ideaal als je een aantal uitstapjes met de trein wilt maken naar Sorrento, Pompeii of Ercolano. En het historische centrum van Napels ligt op een loopafstand van 10-15 minuten. Casa Napolanda is ruim en luxe ingericht daarnaast verblijft je hier als een echte local. Je kunt daarnaast parkeren in de garages voor de deur.
Geschikt voor maximaal 3 personen.

Casa Napolanda

Mansarda Valu B&B
In de wijk Quartieri Spagnoli vind je Mansarda. Het is een warm ingerichte B&B met een prachtig dakterras wat uitkijkt op Castel Sant’Elmo. Vanuit de kamers heb je uitzicht over de stad en de Vesuvius. Zeer centraal gelegen en een top service. De eigenaren hebben ook nog 3 restaurants in de stad.
Geschikt voor maximaal 6 personen.

Mansarda Valu B&B

Casa Fiore
Met de familie in Napels? Casa Fiore heeft 2 slaapkamers en ligt aan een pleintje in de wijk Sanità, een typische Napolitaanse volkswijk.. Casa Fiore is erg aan te raden als je een unieke ervaring in Napels zoekt.
Geschikt voor 4 personen.

Casa Fiore

O vasc’ a 22
Verblijf in een van de leukste wijken van Napels: Quartieri Spagnoli. In een van de vicoli (steegjes) vind je deze leuke B&B. Een omgebouwde basso met nu een beneden/boven verdieping. Beneden de woonkamer, badkamer en keuken en boven de slaapkamer.
Geschikt voor maximaal 4 personen.

O vasc’ a 22

Goditi
Goditi vind je ook in de wijk Quartieri Spagnoli naast misschien wel het leukste restaurantje van Napels: Da Nennella. Vind je het niet erg dat het voor de deur lekker leeft? Dan wil je hier slapen! (Na 11 is het er trouwens wel stil).
Geschikt voor maximaal 4 personen.

Goditi

XL Blue room
Romantisch samen verblijven midden in het historische centrum van Napels? Dan is deze B&B erg leuk! Stijlvol ingericht en om de hoek van Via dei Tribunali en Spaccanapoli. Daar waar je de lekkerste pizza’s eet.
Geschikt voor 2 personen.

XL Blue Room

Toledo Street
Verblijf aan de ‘Kalverstraat van Napels’: Via Toledo. Super centraal met de metro en alle winkels letterlijk voor je deur. Ideaal als je niet zo van lopen houdt.
Geschikt voor 2 personen.

Toledo Street

Stuur ons nu een berichtje om je verblijf in Napels te reserveren!

Als je wilt dat we je bellen of contact opnemen met je via Whatsapp.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.