Reviews

Ben je benieuwd wat anderen vonden van onze tours en activiteiten die we voor hen in Napels organiseerden?

nederlandstalige tour napels

Families, ondernemersverenigingen, bedrijven, stellen, vriendengroepen en zelfstandige reizigers maakten via ons kennis met Napels!

Lees hieronder hoe zij het met ons gehad hebben of ga naar onze Facebook pagina voor alle reviews!

    positive review  Iris en Joël hebben de passie van de Napolitaan in hun bloed. Fietstocht met hen is werkelijk een aanrader.

    thumb François van Schaik
    5/19/2019

    positive review  Super leuk weekend met 10 mannen waar we gebruikt hebben gemaakt van ontdek Napels. Leuke fietstocht langs alle mooie plekjes van deze stad en de Maradona-run is echt een aanrader om te zien hoe de stad deze man als heilige ziet. Als je Napels wilt ontdekken, maar niet weet waar je moet beginnen moet je zeker gebruik maken van Iris en Joel.

    thumb Vincent de Wit
    5/19/2019

    positive review  Afgelopen maandag een fietstour met Iris gedaan. Ze vertelt met veel enthousiasme over het mooie Napels. Niet twijfelen maar boeken. Het is ontzettend leuk.

    thumb Astrid van den Berg
    5/15/2019

    positive review  Met mijn zus en onze zonen de dolci tour gedaan met Iris. We hebben die middag de lekkerste zoetigheden geproefd en een goed overzicht van de stad gekregen. Je kunt superleuk en informatief vertellen, de verhalen komen zo tot leven. Ook de jongens vonden het geweldig. Bedankt Iris!

    thumb Jolanda Stapper
    5/06/2019

    positive review  Vandaag super leuke InstaTour gehad met Iris. Ze liet ons de mooiste plekken van Napels zien, metrostation Toledo, authentieke straatjes, street art en mooie pleinen. We kregen tevens een kleine cursus fotografie zodat we prachtige foto's konden maken. Iris, heel erg bedankt voor deze fantastische rondleiding door het prachtige Napels!!!

    thumb Christa van Soldt
    4/30/2019

    positive review  Vandaag een hele leuke Napoli fietstour gehad van Iris. Veel nieuwe interessante plekken ontdekt. Iris, bedankt voor de fijne dag vandaag. Grazie e arriverdeci!

    thumb Karsten Goth
    4/29/2019

    positive review  Geweldige fietstour gehad, waar je een hoop te weten komt over Napels! Erg leuk om te doen aan het begin van je bezoek aan Napels, want je krijgt ook een hoop goede tips die je kunt gebruiken gedurende de rest van je verblijf in de mooi stad!

    thumb Dennis van Reijn
    4/28/2019

    positive review  Fietsen door Napels, dat doe je toch niet. Nee dat klopt, dat doet niemand en daarom is het zo leuk. Je kan met een gids door de stad lopen of boven op een bus gaan zitten, maar met de fiets is het net wat leuker en spannender. Alle Napolitanen kijken je aan en lachen je toe, druk gebarend en roepen dat je gek bent. Bellend fiets je door de mensen massa. Over stop je om te horen van Iris hoe de stad is gebouwd en waarom dit en dat. Dus ja ik raad iedereen dit aan.

    thumb Rob Bouwman
    4/26/2019

    positive review  super fijne fietsuitstap met verschillende hoogtepunten, niet alleen het historisch gedeelte gezien maar ook een beeld gekregen van de de levensstijl van de naepolitanen! En onderweg een zalig streekgerechtje!

    thumb Isabelle Thijs
    4/17/2019

    positive review  Met een club Utrechtse ondernemers zijn wij een lang weekend naar Napels geweest. Mede dankzij Iris en Joel van Ontdek Napels was dit een fantastische reis! Fietstochten, wandelingen door wijken die je anders niet of veel minder goed zou zien, de meest geweldige restaurants, Iris en Joel kennen Napels op hun duimpje en delen dit met veel enthousiasme! Absolute aanrader!

    thumb Thomas Kroese
    4/14/2019

    positive review  Heel interessante wandeling in het historisch stadsdeel van Napels. Aanrader!

    thumb Mia Van den Kerchove
    4/13/2019

    positive review  Wij hebben in maart een super leuke wandeltour met Iris gedaan door de volkswijk Sanità. Een echte aanrader als je net als wij nog nooit eerder in Napels bent geweest. Vol enthousiasme vertelt Iris over de geschiedenis, gewoontes en het dagelijks leven in haar buurt. Street art, bijzondere architectuur, lokale lekkernijen (wij hebben nog steeds heimwee naar de sneeuwvlokjes!) en de leukste koffiebar van heel Napels, allemaal dingen die we zonder deze tour zouden zijn misgelopen. Naast de tour hebben we nog veel goede tips van Iris gehad voor ons verdere verblijf in Napels. Wij kijken met veel plezier terug op onze vakantie. Nogmaals bedankt Iris en Joël, jullie krijgen vijf sterren van ons!

    thumb Michelle van den Nieuwenhuizen
    4/09/2019

    positive review  Wat hebben we een leuke en vooral hele lekkere Dolci Tour gehad! Heerlijk genoten van alle lekkere Italiaanse en Napolitaanse gebakjes. Iris was super enthousiast en vertelde vol liefde en passie over het eten maar ook over al het andere mooie wat Napels te bieden heeft! Zeker een aanrader voor een leuke ochtend of middag! Tip: niet te veel eten van te voren 🙈

    thumb Maaike Peeters
    4/08/2019

    positive review  Erg leuke ervaring om per fiets Napels te ontdekken. Iris en Joël maken er een feestje van! Je krijgt alle hoekjes en gaatjes te zien van Napels, lukt je niet als je op de bonnefooi gaat. Dus 5* meer dan verdiend!

    thumb Remy Koppel
    4/06/2019

    positive review  Wat een leuke en leerzame fietstocht met Iris..leuke tips gehad.

    thumb Anniek Franck
    4/06/2019

    positive review  Onze fietstocht met Iris was supergaaf! En avontuurlijk;-) Door rode lichten, over drukke trottoirs en over bomvolle straten; alles kon en dat maakte het nog leuker. Onderweg bij veel bezienswaardigheden gestopt. Iris kon hierover veel vertellen op een duidelijke en enthousiaste manier. Echte aanrader dus!

    thumb Nicole Ekkelenkamp
    4/03/2019

    5 star review  Ik heb met Iris de fietstocht gedaan. Een super leuke ervaring. Door de straten van Napels fietsen, mooie kerken bezocht en langs de kust gefietst. Een stop gedaan om een lekker sneeuwvlokje te eten. Alles werd enthousiast door Iris verteld en je kon alles op je gemak bekijken. Nogmaals dank voor de leuke tocht Iris!

    thumb Tamara Nussy
    4/03/2019

    positive review  Leuke fietstocht gemaakt met Joël door Rione Sanita, quartieri spagnoli en onderweg genoten van de street art de verhalen over Napels en deze bijzondere wijken. Super om zo fietsend de stad te ontdekken. Joël weet veel moois te vertellen en stemt het program af op je wensen. Echt een aanrader!

    thumb Gaby Ammerlaan
    4/02/2019

    positive review  Mijn vader en ik hebben een geweldige tour gehad van Iris door de wijk Sanità. Super leuk om wat meer verhalen te horen van de stad en de wijk. Daarnaast heeft ze ons de eetgewoonte van Napolitanen laten zien en proeven. Een geweldige ervaring. Echt een toevoeging voor je verblijf ik Napels. Aanrader!!

    thumb Mirthe Van de Rakt
    3/30/2019

    positive review  Schitterende wandeling met Iris doorheen Napels gemaakt. Zonder gids mis je echt wel een groot deel van het hart en ziel van een stad. Aanrader!

    thumb Heidi Vannoppen
    3/25/2019

    positive review  Samen met mijn moeder een fietstour met Iris gedaan! Echt een aanrader, veel leuke plekken van de stad gezien! ☀️

    thumb Hanne Willems
    3/19/2019

    positive review  Zeker raad ik Ontdek Napels aan!!! Ik ben zelf geboren in deze mooie stad en kan iedereen aanraden minimaal 1 x per jaar een bezoek te brengen aan de stad van de zon zee pizza pasta en gezelligheid in de straten. Iris en Yoel kunnen je alles vertellen over deze mooie stad (ze weten meer inhoudelijk te vertellen dan de mensen die er geboren en getogen zijn😃) dus zeker aan te raden een tour te boeken met hen. Zonde als je het aan je voorbij laat gaan 😎☀️☀️☀️

    thumb Paola D'aguanno
    3/19/2019

    positive review  Aanrader! We hebben met Joel de fietstour door Napels gedaan en echt een top dag gehad. Naast dat we geluk hadden met het mooie weer hebben we veel gezien van de stad en ook veel geleerd over de stad. Je kunt Joel echt alles vragen over Napels en hij vertelt er gepassionneerd over!

    thumb Daniel Ferreira
    3/18/2019

    positive review  Na een fietstour met Joël hou je op zeker van Napels! Mooie plekken in de stad gezien en enthousiaste verhalen! Bedankt voor de leuke dag vandaag!

    thumb Wilma Mesken
    3/16/2019

    positive review  Afgelopen weekend de Maradona tour gedaan met Joël. Absolute aanrader, de verhalen over Napoli, Maradona en supportersgroepen vind je niet in boeken. Het was elke cent meer dan waard.

    thumb Mitchel Gerrard
    3/05/2019

    positive review  De dag voor de wedstrijd Napoli - Lazio Roma de Maradona-tour gedaan onder begeleiding van Joël. Bijzonder boeiend om zo de stad Napels te leren kennen. Een unieke ervaring, niet alleen voor voetballiefhebbers

    thumb Robert van Vliet
    1/19/2019

    positive review  Met een groep van 7 personen verbleven wij afgelopen week in Sorrento. Om de stad Napels in een dag toch te kunnen verkennen boekten wij de fietstour via Ontdek Napels. Iris was onze gids en ondanks dat wij door de drukte van de stad een uur te laat aankwamen, hebben wij heel veel van de stad kunnen zien. Napels is een geweldige stad waar wij graag nog meer van willen zien in de toekomst. Iris is een topgids met veel leuke weetjes over de stad en heeft ook nog eens voetbalkaartjes kunnen regelen voor de wedstrijd tussen Napoli en Bologna diezelfde avond. Dankjewel voor de ervaring Iris!

    thumb Melanie Renaud
    1/03/2019

    positive review  Geweldige dag gehad op de fiets door Napels! We gaan absoluut nog een keer naar deze verrassend mooie stad! Uiteraard laten we ons dan weer begeleiden door @#ontdeknapels !

    thumb Mike De Wilde
    1/01/2019

    positive review  Fietstour met Iris was geweldig, gevoel dat we een heel groot stuk van Napels hebben leren kennen

    thumb Diana van Berloo
    12/09/2018

    positive review  boeiend en leuke tour door de stad met kundige gids: Napels echt leren kennen. super fiets tour met Iris. echt aan te bevelen

    thumb Peter Kersten
    11/18/2018

    positive review  We hebben afgelopen zaterdag een super leuke, gezellige wandeltour door Napels gehad van Iris, ze vertelde erg enthousiasme over Napels. Een mooie wandeling door de straten van Napels met afwisselend zeer leuke verhalen en weetjes en een heerlijke versnappering. Echt een aanrader.

    thumb Miranda Langerwerf-Smits
    11/16/2018

    positive review  Wij hebben met een groep van drie vriendinnen de stadswandeling gedaan via Ontdek Napels. De gids, Iris, vertelde vol enthousiasme over Napels. Een mooie afwisseling tussen cultuur, lokale gebruiken/verhalen en een lekkere versnapering. Dit is een absolute aanrader!

    thumb Eva Zentveldt
    11/11/2018

    positive review  Leuke fietstour in Napels gehad, een aanrader om in een paar uur de stad te verkennen en alle highlights te zien. Dank je wel Iris👍🏻

    thumb Roy Langeler
    11/10/2018

    positive review  Fantastische fiets tour gehad! Wat een mooie stad!

    thumb Baldwin Ruitenburg
    11/09/2018

    positive review  Fantastische fietstocht gehad door Napels. Perfecte manier om in korte tijd de stad te leren kennen. Daarnaast hadden Iris en Jöel kaarten geregeld voor Napoli - AS Roma, die netjes klaar lagen bij de fietstour. Snelle en goede communicatie, kan iedereen aanraden bij hen één van de tours te boeken. Last but not least, wat is Napels een fantastische stad!

    thumb Francois van Gils
    10/30/2018

    positive review  Wat een ontspannen en leerzame fietstocht hebben wij samen met Joël door Napels gemaakt. De stad is nog meer gaan leven door alle verhalen en anekdotes die Joël heeft verteld. We hebben enorm genoten van de verschillende wijken, de prachtige gebouwen, de cultuur, de mensen, de vele kunstvormen en het locale eten. Bedankt! Als je naar Napels gaat: echt een aanrader.

    thumb Ingrid Walraven
    10/26/2018

    positive review  Super leuke en actieve fietstocht gedaan met ondek Napels. Erg goede manier om in een korte tijd heel veel van Napels te zien en ook te weten te komen omdat Iris dit uitzonderlijk goed heeft gedaan. Zeer veel kennis en geduld en je voelt het enthousiasme. Kortom een echte aanrader.

    thumb Binnenlandse Zaken Alkmaar
    10/24/2018

    positive review  Afgelopen zaterdag op pad geweest met Iris met de Sanità tour. Echt een aanrader 👍 Iris vertelt van alles en nog wat over de wijk en laat je ondertussen ook nog kennis maken met allerlei lokale specialiteiten 😋 Dus zeker doen! En Iris bedankt voor de leuke en leerzame ochtend!

    thumb Indra Aantjes
    10/18/2018

    5 star review  Top fiets momentje en onder leuke begeleiding de stad kunnen verkennen. Aanrader!

    thumb Martijn van Battum
    10/17/2018

    5 star review  Als fotograaf was ik erg benieuwd naar de stad en ben blij dat ik de privétour heb gedaan bij Ontdek Napels. Joel en Iris lieten mij vol enthousiasme de bekende en minder bekende plekken zien van Napels. Een super leuke rondleiding gehad met veel info over Napels en de locals. De privétour is echt een aanrader! Joel en Iris bedankt!

    thumb Dennis van Agthoven
    10/14/2018

    5 star review  Joël en Iris hebben kaartjes voor een voetbalwedstrijd van Napoli geregeld. Deze kregen we een dag van te voren overhandigd. Alles wordt top geregeld en fijn contact met hun staan open voor alle vragen die je hebt en handelen alles goed af!.

    thumb Renee Bernaert
    10/14/2018

    positive review  Wat hebben we genoten van de fietstour door Joëll die ons alle bijzondere plekken van Napels heeft laten zien. Een bevlogen Hollander met een Italiaans hart. Bedankt voor deze ontmoeting met Napels. Ciao Bella

    thumb Anita van Marle
    10/14/2018

    5 star review  Hallo Iris, wat hebben wij genoten vandaag van de fietstocht met jou door Napels. We hebben mooie dingen gezien, die we zeker zonder jou - dus zonder deze fietstocht - nooit gezien zouden hebben. Geen gehaast, we hadden alle tijd om het een en ander te bekijken. Goede uitleg door jou. Bedankt voor deze bijzondere en informatieve tocht. "Twee keer huilen". Groetjes, Yvonne en Linda

    thumb Linda van Lammeren
    10/11/2018

    positive review  “Ontdek Napels” biedt een hele leuke fietstour door het fantastische Napels aan. Joël, onze gids, heeft ons super door de stad geleid en op een enthousiaste manier verteld.

    thumb Annemarie De Groot
    10/08/2018

    positive review  Vandaag de wandeltour gedaan door Sanita en wat geweldig was dat. Van streetart tot een indrukwekkende begraafplaats alles kwam voorbij en als kers op de slagroom nog de tip gekregen om bij een pizzeria met een michelin ster te eten wat inderdaad de lekkerste pizza was die ik ooit gegeten had! Joël is een geweldige en sympathieke tourguide en neemt je mee in het échte Napels leven. Bedankt Joël en onze mede wandelaars Mariëlle en Daniëlle met wie we nog gezellig gegeten hebben:-)

    thumb Edna Krist-Spierings
    10/01/2018

    positive review  Wij hebben een superleuke dag gehad met Joël! Op de fiets hebben we Napels verkend. Napels is een aanrader en met de fiets goed te doen. Om snel een goed beeld van Napels te krijgen is deze tocht aan te raden. Bij de lunchstop krijg je een lokale specialiteit, die erg lekker is 😊. Wij komen zeker nog eens terug.

    thumb Ilse van der Pas
    10/01/2018

    positive review  Vandaag een heel erg leuke fietstocht gehad met Iris. Ze wist veel informatie over de stad en heeft dit met alle enthousiasme vertelt. Super dat ze ook al onze vragen beantwoordde. Kortom wij vonden het kei gaaf!

    thumb Christel van der Veeken
    9/29/2018

    positive review  Vandaag een fantastisch leuke fietstour gedaan met deze enthousiaste reisleiders. Een superstart voor een stedentrip Napels. En Napels... moet je gezien hebben. Vergeet de vooroordelen, zoveel moois!

    thumb Marielle Van der Holst
    9/29/2018

    positive review  Leuke tour met een enthousiaste tourgids !

    thumb Sjanet van Agt
    9/28/2018

    positive review  Geweldig leuke bike tour met Joël gehad. Heerlijk relaxed en veel achtergrondinformatie. Een aanrader voor als je naar Napels komt. Gewoon doen!👌😎

    thumb Raymond Kersseboom
    9/22/2018

    positive review  De uren en de kilometers vlogen om en voorbij! Heerlijke tour gehad met Iris! Vol enthousiasme vertelde ze over de stad waar ze zo van houdt! Te slecht voorbereid ging in naar Napels. Als een pro ga ik naar huis! Zeker een aanrader!!!!

    thumb Marjet Bannink
    9/22/2018

    positive review  in korte tijd een zeer goed overzicht en indruk gekregen van Napels. zonder gids was dit niet gelukt. iris is een leuke en goede gids. het fietsen door Napels moet je beleven.

    thumb Georgette Van den Heuvel-Rouschop
    9/22/2018

    positive review  Heerlijke dag door Napels op de fiets. Zeker een aanrader!

    thumb Esther Wieggers
    9/22/2018

    5 star review  Mijn bezoek aan Napels was kort maar krachtig. Met de Dolce Tour van Iris en de privéfietstour van Joel heb ik even van het Napolitaanse leven kunnen proeven en bijzondere plekken gezien die ik anders in mijn eentje niet gezien had. Verborgen parel met verhalen in Napels. Dank Joel en Itis voor de meerwaarde aan mijn bezoek aan Napels!

    thumb Annette Konst
    9/21/2018

    5 star review  super leuke ervaring en zeer interessante plekjes leren ontdekken in het prachtige Napels. Professionele uitleg gekregen van zeer enthousiaste en super aangename Iris die u met passie Napels leert ontdekken. Een echte aanrader en nogmaals dank Iris voor de super leuke ervaring Dit vergeten we nooit. Groeten en nog heel veel succes. Jean-yves en Marleen uit België.

    thumb Jean-Yves Matton
    9/16/2018

    positive review  Was een heel leuke ervaring met toffe Nederlandstalige gids. een aanrader

    thumb Marleen Leus
    9/16/2018

    positive review  Vandaag in privétour gehad van Iris en Joël door het mooie Napoli! Fantastische wijkjes, toffe street-art gezien en een aantal culinaire toppertjes geproefd. Als je Napels wil leren kennen en van de stad wil gaan houden boek dan een tour bij deze twee enthousiastelingen, het was een topmiddag 🤙🏻🇮🇹❤️!!!

    thumb Nicole Bezemer
    9/11/2018

    5 star review  Wat hebben we genoten van de fietstour door Napels. Dankzij Joel hebben we Napels van diverse kanten gezien; van het centrum tot het drukke Spaanse kwartier, Sneeuwvlokjes gegeten en over de boulevard gefietst. Het enthousiasme van Joel voor “zijn Napels” werkt heel aanstekelijk. Een paar dagen daarna op eigen gelegenheid de plekken bezocht, die we tijdens de fietstocht gezien hadden. Deze fietstocht is een echte aanrader!

    thumb Irma Vinke-Koenders
    9/11/2018

    5 star review  Dit weekend hebben we de Maradonna tour gedaan in het bijzondere Napels. Wat een feest was onze lunch bij trattoria da nanella!! Hier het échte Napels ipv het toeristische, was top! Dank voor de route en de fijne communicatie!

    thumb Raymond Slabbekoorn
    9/10/2018

    positive review  Dinsdag 28 augustus 2018 samen met mijn dochter een fietstour gedaan. Iris was onze gids en ze deed het meer dan geweldig!

    thumb Henriët Bruggink
    9/02/2018

    positive review  hele leuke tour gehad met Iris. veel gezien, heerlijke sfeer van napels geproefd en leuke tips gekregen!! echte aanrader!! 👌

    thumb Nicole Van Ruiten
    9/01/2018

    5 star review  Dank je wel, Iris, om ons de schoonheid van Napels te laten zien. Een geweldige manier om al fietsend verborgen pareltjes met ons te delen en met jou enthousiasme een prachtige stad te zien. Dit moet je doen als je in Napels bent!

    thumb Jolanda De Bie
    8/28/2018

    positive review  Leuke manier om napels te verkennen, Wel soms moeilijk op drukke straten. Super gids

    thumb Victor Nemeth
    8/27/2018

    positive review  Samen met Iris een fantastische dag in Napels gehad! Ze heeft ons de highlights van de stad getoond en veel extra informatie gegeven! Ze is goed op de hoogte van Napels en heeft een toffe, relaxte manier van gidsen! Zalig! Ze heeft ons enkele keren uitgedaagd, wat onze kinderen erg interessant vonden! Een echte aanrader! Bedankt Iris.

    thumb Kathy Bergs
    8/27/2018

    5 star review  Samen met Joël fietsten we langs de highlights van Napels, een erg fijne een interessante manier om kennis te maken met deze bruisende stad! We hielden geregeld halt en Joël gaf ons dan ruim voldoende uitleg over de bezochte plaats. Onze vragen werden bovendien vakkundig door hem beantwoord. Deze tour is een echte aanrader!

    thumb Ilse Peeters
    8/26/2018

    positive review  Beste Joël, wat was de fietstour fantastisch gisteren! Veel informatie en een superroute om een beeld te krijgen van een authentiek stukje Napels! Je vertelt leuk en gidst ontzettend prettig! Nogmaals bedankt! Grt v Mariëlle en Joyce

    thumb Joyce Servaas
    8/25/2018

    5 star review  Super plan om met mn gezin als eerste een fietstour met Iris te doen. Zo leer je Napels gelijk god kennen en weet je je te orienteren. Heel fijn dat we in het Nederlands alles uitgelegd kregen van wat deze geweldige stad te biede heeft. Echt een aanrader!!

    thumb Eef Jordans
    8/23/2018

    positive review  We hebben een super leuke, interessante fietstocht gemaakt met Iris. Hierbij in een ‘flits’ de highlights gezien en aan de hand daarvan Napoli verder ontdekt. Een absolute aanrader om op de fiets door Napoli te gaan! Leuke tips, ideeën en activiteiten tot gevolg. Iris, hartstikke bedankt voor je enthousiasme.

    thumb Renata Voermans
    8/14/2018

    positive review  Wat een super ervaring hebben wij opgedaan in Napels (4 dagen): prive wandeltour samen met onze lieve neef Joel en zijn lieve vriendin Iris💋. Mooie street arts gezien, door onwijs mooie smalle straatjes gewandeld waar de druppels van het hangende wasgoed op je lichaam valt, heerlijk met hun uiteten geweest, van een dagje strand genoten, leuke tips gehad om Napels te verkennen wanneer Joel & Iris moesten werken, op hun advies met een boot naar het mooiste eiland bij Napels, Procida, geweest! Al met al, echt genoten van deze trip en van de super tips van Joel & Iris😘

    thumb Linda Papilaja-Luhulima
    8/13/2018

    5 star review  Fantastische tour met Iris, goede fietsen, op tijd gestart. Ruimte vooraanpassingen op het programma: wij wilden graag de Maradona afbeeldingen zien en de banksy streetart. Dat was geen probleem: prima host en gastvrouw, een aanrader!

    thumb Dick van Duijn
    8/08/2018

    5 star review  Vandaag een top rondleiding gehad! Napels op zn best gezien. Super!! Dank je wel Ontdek Napels!

    thumb Hiemke Timmer
    8/08/2018

    positive review  Op de fiets samen met Iris,... dwars daar haar geliefde Napels! Een TOPPER 👍!

    thumb Greet Goossens
    8/08/2018

    positive review  Zeker doen! Wij hebben de fietstocht gedaan, ontzettend leuke tocht. Onze gids Joël, is een enthousiaste jongen, met veel kennis van de stad. Tip: boek de tour de eerste dag, dan weet je gelijk waar je goed kan eten en drinken!

    thumb Niels Veerman
    8/08/2018

    5 star review  Een fantastische indruk gekregen van Napels tijdens de fietstour van Joël! Je komt op plekken waar je een goed beeld krijgt van het Napolitaanse leven en de mensen wat je anders niet op deze manier zou ervaren. Een groot gemis als je deze kans niet grijpt!

    thumb Maudi Steinmetz-Janvier
    8/07/2018

    positive review  Precies een week geleden een fietstocht door Napels gedaan met Iris. Wat een super gaaf avontuur! Iris heeft ons met onze twee kids van 9 en 12 veilig door Napels geloodst. Wij hadden slechts 1 dag om Napels te bezichtigen. De fietstocht van in totaal 4 uur (fietsen, uitleg op verschillende punten, heerlijk gebakje eten) was de perfecte kennismaking met Napels. Wat een geweldige stad en Iris wat heb je het tof gedaan, zeker ook met onze kids. Onze man van 9 lag aan je lippen met je verhalen (deed hij dat op school maar ;-)). Heel blij dat we Napels op deze manier met jou hebben leren kennen. Een stad om absoluut naar terug te keren en ik beveel jullie bij iedereen aan! Grazie mille!

    thumb Yvonne van Dijk-Bannink
    8/06/2018

    positive review  Ontdek Napels weet leuke plekken in Napels. Ze kennen Napels goed en kunnen je helpen om je weg te vinden. Leuke tours, lekker eten, snoeperij en drankjes. Leuke straatjes etc. Van harte aanbevolen! Onze eerste dag in Napels was even wennen. Het verkeer is nogal chaotisch en de vele kleine straatjes met balkonnetjes en winkels maken het niet echt overzichtelijk. We waren dan ook extra blij met de rondleiding van Iris en Joël. Ze laten de parels van de wijk Sanita en Napels zien. Ze zijn goed op de hoogte van lekkere eettentjes en heerlijke Napolitaanse lekkernijen. De kerk in Sanita is echt een bezoekje waard en ook de catacombes. Bedankt Iris en Joël!

    thumb Wilma Papilaja
    8/06/2018

    5 star review  De manier om Napels te verkennen! Aardige gids, leuke weetjes en informatie!

    thumb Melanie Geurtsen
    8/05/2018

    5 star review  Wat een geweldige ervaring Napels ontdekken op de fiets samen met Joël. Één dag van te voren hadden we al contact met Joël zijn advies opgevolgd om met de trein naar Napels te komen. Openbaar vervoer is heel goed te doen en zeer goedkoop. Joël is werkelijk de meest enthousiaste gids die ik ooit heb ontmoet. Zijn kennis over de stad de cultuur en de mensen zijn overweldigend. Joël houd van Napels en Napels van hem. Zo gastvrij zijn deze mensen. Overal waar hij ons naar toe br... acht werd hij aan gesproken of de hele groep kreeg wat aangeboden. Zo zaten we om 11.00 uur al aan een wijntje en later kregen we sterk bakkie espresso. Niet alleen gastvrijheid heeft Joël ons laten zien. Ook de prachtige gebouwen en mooie kerken en legendes. Tips waar we lekker kunnen eten. Tips wat we zeker moesten gaan bekijken. Maar vooral de kleine straatjes met de street art was indrukwekkend. En het verhaal van de street art was zo interessant. Je leest in de boekjes je houd van Napels of je houd er niet van. Maar na een Tour met Joël kan je alleen maar van deze stad houden. Joël bedankt voor de mooie ervaring en we komen zeker een keer terug en dan mag je ons de rest van de Street Art laten zien. Simone, Ed, Quinty, Ryan Hemerik

    thumb Simone Hemerik-Smeets
    8/05/2018

    5 star review  Wij hebben een hele leuke tour per fiets door Napels gedaan. Onze gids Joël heeft ons delen van Napels laten zien die wij anders nooit zelf zouden hebben ontdekt. Joël weet veel en deelt zijn kennis graag. Napels per fiets ontdekken is een must!

    thumb Els Siep
    8/05/2018

    5 star review  We hebben de street art tour gedaan bij Iris en Joel! Erg gaaf, dit moet je gezien hebben als je in Napels bent geweest. Napels staat bekend om zijn mooie street art. Als je zelf in de stad loopt kom je wel al wat street art tegen echter door de tour hebben we echt de mooiste street art gezien die we zelf niet gevonden zouden hebben. Erg gaaf! Het was een erg leuke route door de stad en ondertussen hebben ze ons ook ontzettend veel verteld over Napels!

    thumb Benjamin Winckler
    7/29/2018

    5 star review  Vandaag een geweldige privétour gedaan met Iris en Joël. Wat een enthousiasme en gezelligheid! We hebben ruim 2 uur gewandeld door Quartieri Spagnoli. En terwijl we liepen vertelden zij alles over de wijk, Napels, de inwoners, leuke weetjes en lokale lekkernijen. Napels zonder gids is echt lastig. Je moet de plekken echt weten. Napels met Nederlandse gidsen is echt een aanrader!

    thumb Danielle Pels
    7/25/2018

    5 star review  Mooie fietstour gehad met Joël en Iris. Hielden goed rekening met de voorkeuren van de groep en waren flexibel tijdens de tour. Ook na de tour nog bereikbaar voor handige tips. Het was een verfrissende manier om Napels te leren kennen!

    thumb Kevin Loof
    7/23/2018

    5 star review  Echt een aanrader om een Vespatour bij Iris en Joel te boeken. Ze vertellen ontzettend leuk en enthousiast over hun geliefde stad Napels! We hebben veel geleerd en gezien! Tip: doe het aan het begin van je vakantie zo weet je erna gelijk waar alle leuke plekken, restaurantjes , bezienswaardigheden etc te vinden zijn. We hebben zo’n leuke dag gehad dat we erna nog een privé tour geboekt hebben waar Iris en Joel ons naast de toeristische plekken/bezienswaardigheden ook echt de mooiste plekjes van Napels hebben laten zien! We zijn echt een ervaring rijker en raden echt iedereen aan om dit te doen! Je ziet zoveel meer dan wanneer je alleen op pad gaat.. Iris en Joel jullie zijn echt Toppers! Bedankt voor deze unieke ervaring!

    thumb Dionne Bodden
    7/20/2018

    5 star review  Vandaag een fietstour bij ontdeknapels gedaan met onze leuke tourgids Iris! Echt een aanrader wanneer je de stad nog niet zo goed kent. Je komt namelijk langs ontzettend leuke plekken die wij niet gezien zouden hebben zonder deze tour. Wij hebben een hele leuke middag gehad en alles is super verlopen. Bedankt Joël en Iris!!

    thumb Naomi Bertolino
    7/13/2018

    5 star review  Hele leuke fietstour gedaan met iris! We zijn veel meer te weten gekomen over Napels en weten veel beter wat we nu nog meer willen zien en doen. Ook kregen we nog een lekkernijtje erbij en was het super gezellig! Zeker een aanrader.

    thumb Michelle van Soest
    7/13/2018

    5 star review  

    thumb Raf Hermans
    7/11/2018

    5 star review  

    thumb Fleur van Helvoirt
    7/09/2018

    5 star review  Iris , bedankt voor de fantastische rit doorheen Napels. We hebben er echt van genoten ! We vinden het een verrassend toffe stad. Vele groeten !

    thumb Lieve Dewulf
    7/09/2018

    5 star review  Op zaterdagmorgen een fietstoer gedaan met Hollandse Iris. Wat een leuke manier om Napels te ontdekken. Prettige fietsen met mandje voorop en een flesje water krijg je ook mee. In 4 uur tijd kris kras door Napels en dan krijg je veel info over de stad, de geschiedenis, de voetbalclub, Maradona en de lekkerste eet tentjes etc. Zeker een aanrader voor je verdere verblijf in deze heerlijke stad.

    thumb Gera Den Hartogh
    7/09/2018

    5 star review  Wij hebben afgelopen weekend een fietstour gemaakt door Napels. Onder leiding van Joël. Was echt een beleving. Veel gezien en gehoord. Joël was zo enthousiast over de stad dat we na de tour nog meer van de stad konden genieten! Bedankt

    thumb Eveline Nohlen
    6/26/2018

    5 star review  Met deze fietstour wil je alleen maar meer weten van Napels. Wat hadden wij een gezellige tocht door de straten van Napels. Met Joël en Iris, kan dat ook niet anders. Met veel enthousiasme en liefde voor Napels, hebben ze ons de highlights in 4 uur laten zien. Je komt op plekken, waar je anders niet zult komen. Een fietstour aan het begin van je vakantie is aan te raden. Dan weet je nl. waar je naar terug kunt gaan om er langer van te genieten. Joël en Iris, nogmaals dank voor jullie expertise! En heel veel succes!

    thumb Tieneke Maitimu
    6/25/2018

    5 star review  With his natural passion of all that is happening in Naples, Ontdek Napels (Joël) was an excellent guide. He showed us the less known, the more hidden and real local parts of the city, while telling about the cities culture and its people. Maybe more important, he's good company to hang out with:) Highly recommend!

    thumb Peter Bout
    6/25/2018

    5 star review  Een Nederlander die Napels op zijn duimpje kent, de geschiedenis weet en het Napolitaanse voetbalclublid meezingt: wat wil je nog meer? Het was ontzettend leuk om met Joël en Iris te stad te ontdekken. Het is aan te raden om de eerste dag dat je in Napels bent, gelijk deze tour te boeken, dan kun je daarna op eigen gelegenheid een aantal kerken of leuke straatjes bezoeken. Wij hadden elektrische fietsen, het is op zich goed te doen met gewone fietsen, maar het is net is gemakkelijker. Dikke aanrader!

    thumb Manuela Koelemij
    6/24/2018

    5 star review  Bedankt Iris voor de fantastische middag die je ons hebt bezorgd! Dankzij jou hebben we Napels op een heel toffe manier leren kennen en wisten we ook wat we de volgende dagen zeker nog moesten bezoeken en waar we local konden uit eten gaan 😋 je bent een hele sympathieke vrouw! Bedankt voor jouw enthousiasme en ten slotte ook om ons enkele lekkere Napolitaanse dessertjes te laten proeven! You rock 👊

    thumb Sharon Boy De Tollenaere
    6/24/2018

    5 star review  Een aanrader! Joël heeft ons op plekken gebracht, waar wij anders nooit zouden komen. Authentiek Napolitaans gegeten: Joël heeft de menukaart vertaald en de gerechten ook

    thumb Karin Barendrecht-Schippers
    6/24/2018

    5 star review  Aanrader om Napels op z'n Nederlands gewoon op de fiets te verkennen! Doen!

    thumb Lou Benders
    6/24/2018

    5 star review  Een prima start plaats voor Napels

    thumb Peter Kersten
    6/24/2018

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.