actieve fiets tour napels campi flegrei

Actieve fietstour Campi Flegrei

Ben jij een actieve fietser en wil jij de omgeving van Napels anders dan anderen verkennen? Ga dan met onze Napolitaanse collega Salvatore mee op een  (actieve) fietstour langs vulkanen, meren, mooie uitzichtpunten en Romeinse overblijfselen.

De tour start in Napels zelf. Hier krijg je een goede mountainbike aangemeten.
Vervolgens vertrek je richting Posillipo waar je meteen al een goede indruk krijgt van het prachtige landschap. Vanaf hier heb je uitzicht op de baai van Pozzuoli, het schiereiland Nisida en zie je ook de eilanden Procida, Ischia en Capo Miseno voor je liggen.

Daarna fiets je richting Campi Flegrei (‘de brandende velden’). Campi Flegrei is 1 van de 40 supervulkanen ter wereld. Je zult verschillende kraters en kratermeren zien. Rook uit de bodem, zwavelgeur, kortom een uniek landschap.

Eenmaal in Pozzuoli heb je de mogelijkheid om het oude Romeinse amfitheater te bezoeken en kun je rondlopen in het dorpje. Na het bezoek aan Pozzuoli fiets je richting Lago di Aversa en kun je even relaxen. Dan is het tijd om via Baia terug naar Napels te fietsen.

actieve fiets tour napels campi flegreiLet op: Deze fietstour is pittig, je kan tegen een meerprijs deelnemen met een e-bike.
Afhankelijk van je wensen kan de route aangepast worden.  Je kunt een fietstocht van 40 – 45 kilometer kiezen of van 70 – 75 kilometer. Laat ons weten wat jouw voorkeur heeft.

Taal: Engels
Duur: gehele dag
Prijs: €90 euro p.p. (exclusief lunch, inclusief koffie)
Start: rond 10:00 uur in Napels

Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid in de periode dat je in Napels bent. We reageren binnen 24 uur.

Als je wilt dat we je bellen of contact opnemen met je via Whatsapp.
Het is geen probleem als je de exacte datum voor de tour nog niet weet.

 

Geef een reactie