Reis op maat

reis op maat napels italie

Ga je binnenkort naar Napels en heb je hulp nodig bij het (deels of volledig) plannen van je reis? Dan helpen wij je graag!

Wij regelen en plannen alles voor je

Als locals kennen wij de verschillende wijken/buurten in de stad, de lokale keuken, bezienswaardigheden en verborgen plekjes die je niet mag missen. Ook zijn wij op de hoogte van de activiteiten en evenementen in de periode dat jij hier bent.

Er zijn veel dingen in en rondom Napels waarmee we je kunnen verrassen en (hopelijk) een onvergetelijk verblijf hier kunnen geven. Wij nemen het regelen en plannen graag voor je uit handen.

“Met een club Utrechtse ondernemers zijn wij een lang weekend naar Napels geweest. Mede dankzij Iris en Joel van Ontdek Napels was dit een fantastische reis! Fietstochten, wandelingen door wijken die je anders niet of veel minder goed zou zien, de meest geweldige restaurants, Iris en Joel kennen Napels op hun duimpje en delen dit met veel enthousiasme! Absolute aanrader!”

“Wij hebben de afgelopen week een aantal tours gedaan met Joël & Iris en dat is ons goed bevallen. Wij zijn ervaren wereldreizigers en vinden het erg leuk om ergens wat langer te zijn en dan ook met locale gidsen op plekken te komen waar je anders niet zo snel naartoe zou gaan. 
Alle activiteiten werden prima geregeld, ook als Iris en Joël niet zelf de begeleiding deden (zoals bij het paardrijden in Pompeii). Ook de Vespatour was erg leuk, evenals de streetart & Streetfood tour. En natuurlijk het rondwandelen in hun eigen woonwijk. Dus veel nieuwe ervaringen opgedaan in Napels!”

“Zeker raad ik Ontdek Napels aan!!! Ik ben zelf geboren in deze mooie stad en kan iedereen aanraden minimaal 1 x per jaar een bezoek te brengen aan de stad van de zon zee pizza pasta en gezelligheid in de straten. Iris en Joël kunnen je alles vertellen over deze mooie stad (ze weten meer inhoudelijk te vertellen dan de mensen die er geboren en getogen zijn) dus zeker aan te raden een tour te boeken met hen. Zonde als je het aan je voorbij laat gaan .”

Aanvragen

Als je wilt dat we je bellen of contact opnemen met je via Whatsapp.

Op deze activiteit zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.