Bedrijfsuitje Napels

Ben je op zoek naar dé bestemming voor je bedrijfsuitje waar je je werknemers of collega’s het meest mee verrast? Zoek niet verder… Napels is de beste bestemming!

Lokaal Nederlands reisbureau

Napels is een unieke, soms wat chaotische, ouderwetse, maar altijd bruisende stad in het zuiden van Italië. Voor veel reisbureau’s in Nederland en België is Napels nog onbekend terrein. Ook om het feit dat veel niet op afstand te regelen of vinden is. Wij zijn een lokaal Nederlands reisbureau dat de stad kent en bovendien jouw taal spreekt. Wel zo makkelijk toch?

Maak je je zorgen over de veiligheid in Napels? Dat is nergens voor nodig, maar lees dan vooral ons blog over veiligheid in Napels.

Waar we je mee kunnen helpen

Of het nu gaat om een compleet verzorgde reis, advies of tours en activiteiten. Wij kunnen je ermee helpen. Lees snel verder voor meer…

groepen in napels

Accommodatie

Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor een hotel of appartement in Napels? Napels heeft naast drukke, volkse wijken ook rustige, residentiële delen en luxe buurten. Wij helpen je graag bij het kiezen van een accommodatie die het best past bij jullie bedrijf en personeel, maar ook bij jullie programma in en rondom Napels.
Wij zijn gevestigd in Napels en kennen de stad als geen ander.

Vervoer

Ben je op zoek naar vervoer in en rondom Napels voor je bedrijfsuitje? In samenwerking met onze partners regelen we dit graag voor je. Met de taxi, bus of boot. We kunnen jullie onder andere brengen naar:
– Napels centrum vanaf het vliegveld (en andersom)
Pompeii en de Vesuvius
– de Amalfikust en Sorrento
– de eilanden Capri, Ischia en Procida
– en… alle andere plekken in Napels en omgeving!

Verplaats je je liever met het openbaar vervoer in Napels? We regelen ook graag dag- of weektickets voor de metro, bus en kabeltrein.

Activiteiten en tours

In en rondom Napels organiseren wij verschillende activiteiten en tours. Je kunt Napels met ons ontdekken op de fiets of Vespa, een boottocht naar Capri maken, leren hoe je de echte Napolitaanse pizza bakt of een treasure hunt doen door de stad. Ben je benieuwd wat we nog meer doen? Al onze activiteiten en tours vind je hier.

Uiteraard maken we ook graag activiteiten en tours op maat die het best passen bij jouw personeel! Heb je liever dat wij het volledige programma voor je bedrijfsuitje in Napels samenstellen? Laat het ons weten!

Eten en drinken

Napels is de stad van de pizza, sfogliatella, koffie, pasta al ragu en nog veel meer lekkernijen. Wil je weten wat jullie echt niet gemist mogen hebben op culinair gebied? Wij geven je graag advies voor restaurants, bars en andere plekken waar jullie kunnen genieten van het Napolitaanse eten en drinken. De reserveringen kun je ook aan ons over laten, uiteraard.

En meer…

Wil je je bedrijfsuitje in Napels compleet maken met speciale kleding, lokale gepersonaliseerde souvenirs of verrassingen tijdens diners of tours? Vraag het ons! Eerder verrasten wij gasten bijvoorbeeld al met een operazangeres tijdens een diner en een barista op de fiets tijdens een tour.

Neem contact met ons op!

Stuur ons vrijblijvend een bericht voor meer informatie. Vind je het makkelijker om te bellen? Dat kan natuurlijk ook: +31681172900

Als je wilt dat we je bellen of contact opnemen met je via Whatsapp.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.