Fietstour Napels

fietstour napels

Fietstour Napels? Veel mensen denken niet direct aan de fiets als middel om Napels te ontdekken. Het is echter een perfecte manier om de highlights van de stad op een originele manier te zien. En als je met ons meefietst heb je ook nog eens een Nederlandse gids!

Nederlandstalige fietstour in Napels

In samenwerking met onze lokale bike tour partner bieden wij de enige Nederlandstalige fietstour door Napels aan. Let op: de fiets tour op sites als Baja Bikes is dezelfde tour. In 3 uur tijd krijg je enorm veel van de stad te zien en te weten. Je wordt meegenomen langs onder andere de golf van Napels, het historisch centrum, charmante buurten en oude kastelen. Onderweg zul je merken dat fietsen door Napels helemaal niet lastig is!

Fietsen in Napels met Nederlandse gids

Onder begeleiding van een Nederlandse gids neem je deel aan de tour op een fiets met versnellingen. Napels is niet zo vlak als andere Europese steden, dus je moet soms flink trappen. Maar wees niet bang: honderden mensen gingen je inmiddels al voor op de fiets door het drukke en gezellige Napels!

“Vandaag een fantastisch leuke fietstour gedaan met deze enthousiaste reisleiders. Een superstart voor een stedentrip Napels. En Napels… moet je gezien hebben. Vergeet de vooroordelen, zoveel moois!”

Zit je liever niet op de fiets tijdens je vakantie? Dan is de Street Food Tour, Insta Walk of, Vespa Tour in Napels of het paardrijden op de Vesuvius misschien iets voor jou.

Over de Fietstour in Napels

Taal: Nederlands (of Engels op aanvraag)
Duur: circa 3 uur
Prijs: € 45 (of €60 voor een privé fiets tour)
Start: dagelijks om 10:30 uur (Nederlandstalig) of 14:30 uur (Engelstalig of privé Nederlandstalig)
Opmerking: de fiets tour op sites als Baja Bikes is dezelfde tour

Let op: deelname vereist een goede conditie, door deel te nemen verklaar je in goede gezondheid te zijn.

Aanvragen

Als je wilt dat we je bellen of contact opnemen met je via Whatsapp.
Het is geen probleem als je de exacte datum voor de tour nog niet weet.

Op deze activiteit zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.