Over Iris & Joël

Benvenuti

Wij zijn Iris & Joël: Nederlanders in Napels, Zuid-Italië. Onze missie is Nederlandse en Belgische toeristen te laten zien hoe mooi en bijzonder Napels is.  Dit doen we o.a. door tours te geven, reizen op maat te maken, tips te geven over de stad en een algehele vakantieplanning voor je te maken.

Misschien heb je ons al voorbij zien komen op ciaotutti.nl, in VIVA Magazine, In de Buurt , TripTalk of op Instagram en Facebook

prive gids napels

Hoe we in Napels verzeild zijn geraakt

Na deze mooie Italiaanse stad heel vaak bezocht te hebben als toerist besloten we om onze liefde voor de stad te gaan delen met anderen. In 2018 hebben we Ontdek Napels in het leven geroepen. We hebben Napels verder ontdekt en onze kennis over de stad verdiept.

Napels is een stad die ongrijpbaar, altijd levendig en uitzonderlijk mooi is. We hebben hier fantastische mensen leren kennen (het klopt dat Napolitanen erg warm en gastvrij zijn) en blijven nieuwe ervaringen opdoen in de stad.

Waar we je mee kunnen helpen

Heb je je reis naar Napels al gepland? Dan nemen we je graag mee op ontdekkingstocht door de stad, zodat je zelf kunt ervaren hoe bijzonder en mooi Napels is! Bekijk hier al onze tours of lees onze reviews.

Heb je je reis naar Napels nog niet gepland? Dan kunnen we je ook helpen! Of het nu om een romantische stedentrip gaat, een bedrijfsuitje of een zomervakantie; wij kunnen het allemaal voor je regelen.

Stuur ons een berichtje!

Onze algemene voorwaarden vind je hier. Onze privacyverklaring vind je hier.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.