Over ons

Benvenuti

Wij zijn Iris & Joël: Nederlanders in Napels, Zuid-Italië. Onze missie is Nederlandse en Belgische toeristen te laten zien hoe mooi en bijzonder Napels is.  Dit doen we o.a. door tours te geven, reizen op maat te maken en tips te geven over de stad.

Misschien heb je ons al voorbij zien komen op ciaotutti.nl, in VIVA Magazine, In de Buurt , TripTalk of op Instagram en Facebook

prive gids napels

Hoe we in Napels verzeild zijn geraakt

Na deze mooie Italiaanse stad meer dan tien keer bezocht te hebben als toeristen hebben we in mei 2018 besloten naar Napels te verhuizen. We hebben ons leuke leven in Nederland achtergelaten om het avontuur op te zoeken. Napels verder ontdekken en een nog leuker leven te leiden in Zuid-Italië.

Napels is een stad die ongrijpbaar, altijd levendig en uitzonderlijk mooi is. We hebben hier fantastische mensen leren kennen (het klopt dat Napolitanen erg warm en gastvrij zijn) en blijven nieuwe dingen ontdekken in de stad.

Iris wordt vaak nog als toerist gezien, terwijl Joël vaak al wordt aangezien voor een local; beide hebben zo zijn voordelen. Mensen zijn in ieder geval altijd blij verrast om te horen dat we verhuisd zijn naar hun stad.

Waar we je mee kunnen helpen

Heb je je reis naar Napels al gepland? Dan nemen we je graag mee op ontdekkingstocht door de stad, zodat je zelf kunt ervaren hoe bijzonder en mooi Napels is! Bekijk hier al onze tours of lees onze reviews.

Heb je je reis naar Napels nog niet gepland? Dan kunnen we je ook helpen! Of het nu om een romantische stedentrip gaat, een bedrijfsuitje of een zomervakantie; wij kunnen het allemaal voor je regelen.

Stuur ons een berichtje!

Als je wilt dat we je bellen of contact opnemen met je via Whatsapp.

Onze algemene voorwaarden vind je hier. Onze privacyverklaring vind je hier.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.