Reviews

Ben je benieuwd wat anderen vonden van onze tours en activiteiten die we voor hen in Napels organiseerden?

nederlandstalige tour napels

Families, ondernemersverenigingen, bedrijven, stellen, vriendengroepen en zelfstandige reizigers maakten via ons kennis met Napels!

Lees hieronder hoe zij het met ons gehad hebben of ga naar onze Facebook pagina voor alle reviews!

    positive review  Wij hebben de afgelopen week een aantal tours gedaan met Joël & Iris en dat is ons goed bevallen. Wij zijn ervaren wereldreizigers en vinden het erg leuk om ergens wat langer te zijn en dan ook met locale gidsen op plekken te komen waar je anders niet zo snel naartoe zou gaan. Alle activiteiten werden prima geregeld, ook als Iris en Joël niet zelf de begeleiding deden (zoals bij het paardrijden in Pompeii). Ook de Vespatour was erg leuk, evenals de streetart & Streetfood tour. En natuurlijk het rondwandelen in hun eigen woonwijk. Dus veel nieuwe ervaringen opgedaan in Napels!

    thumb Eduard Planting
    7/30/2019

    positive review  Een heerlijke inspirerende fietstocht gemaakt vandaag onder enthousiaste begeleiding van Iris. In die paar uurtjes veel gezien van en gehoord over Napels. We raden iedereen aan om dit een keer te doen als je in Napels bent!

    thumb Karin Louwhoff
    7/29/2019

    positive review  We hebben in onze vakantie een fietstocht gedaan door Napels. Joel heeft ons op een geweldige manier Napels laten zien, veel verschillende delen en kon overal informatie vertellen. Onwijs leuk om te doen en vooral met zo'n gids die alle ins & outs weet!

    thumb Yanick Klein
    7/28/2019

    positive review  Leuke wandeltocht met Iris gemaakt! Ze neemt de tijd en beantwoord al je vragen. Napels op een leuke manier leren kennen!

    thumb Harriët van der Schaar
    7/28/2019

    positive review  Doen! Een fietstocht met gids Iris leert je Napels in no-time kennen. Een echte aanrader om nadie zelf de stad verder te verkennen.

    thumb Peter Maes
    7/27/2019

    positive review  Vrijdag 19 juli hebben we een super leuke fietstocht gemaakt onder leiding van Iris. Heel veel leuke dingen gezien in, en gehoord over Napels. Een echte aanrader!

    thumb Jan ter Horst
    7/26/2019

    positive review  Geweldig leuke Instagram Tour door Napels gemaakt. Prachtige plekjes ontdekt in Napels met ook nog een leuk verhaal erbij. Echt een aanrader. Dankjewel Iris!

    thumb Anouk van Hilst
    7/22/2019

    positive review  Deze toppers hebben ons tijdens de Universiade leuke plekjes om te bezoeken en om uit te gaan in Napels aanbevolen!

    thumb Patrick Bruijne
    7/22/2019

    5 star review  Super leuke Insta tour met Iris gedaan. Wat hebben we de stad op n mooie manier leren kennen. In fantastische, kleurrijke straatjes gelopen met leuke achtergrond informatie over het leven in de wijk Quartieri Spagnoli. Mooie foto’s gemaakt. Dankjewel Iris!!

    thumb Simone de Vries
    7/15/2019

    positive review  Super leuke fietstocht gemaakt met Joel. Je ziet alle leuke plekken van Napels, onderweg veel stops en leuke Info! Spaanse wijk door de schuine straatjes omhoog getrapt 😅 zo de moeite waard. Wat een fantastische stad. Aanrader om met Ontdek Napels op stap te gaan!

    thumb Jeannette Samplonius
    7/15/2019

    positive review  Bedankt Joël, voor de leuke fietstocht. Je hebt ons in een halve dag veel van deze prachtige stad laten zien. Ook voor onze kids was het een super toffe ervaring. Veel succes samen met Iris!!

    thumb Anne Marie Siebers
    7/10/2019

    positive review  1ste dag Napels, direct met Iris op pad! Fietsen door Napels, niet voor te stellen in de drukte, maar het kan! Iris vertelt leuke wetenswaardigheden over de stad en is super enthousiast!. De overige dagen nog veel plezier van en hebben al haar tips ‘gebruikt/opgevolgd’! Aanrader dus!

    thumb Paul Keusters
    7/07/2019

    positive review  Hey, Hebben een rondrit gemaakt door Napels met de fiets en dat was een leuke ervaring. De gids, Joel, legde alles keigoed uit met de nodige anekdotes. Ook genoeg stopplaatsen waren er voorzien. Het was een toffe dag! 😎 Grtjs Diane en Gunther uit Belgie

    thumb Diane Pauwels
    7/06/2019

    positive review  Goed begin van je vakantie: Een fietstour bij Iris, zodat je alle leuke plekken van Napels weet te vinden! We hebben later nog contact gezocht, omdat we zelf op pad wilden met de Vespa. Iris licht het bedrijf in en zorgt dat je het juiste aantal cc rijd, zodat je wel verzekerd bent in Nederland. Toen we bij het 'Vespa-kantoor' kwamen stond alles al klaar, ideaal!

    thumb Lieke de With
    7/04/2019

    positive review  Leuke, ontspannen manier om de bekende en minder bekende plaatsjes in Napels te ontdekken. Joel u doet dit uitstekend !👌🏼🇮🇹

    thumb Chris Wheaton
    7/03/2019

    positive review  Heel leuke fietstocht met Joël! Bedankt om ons de mooiste plekjes van Napoli te tonen .

    thumb Marjan Chapelle
    7/03/2019

    positive review  Leuke fietstocht gehad met Joel, hele leuke namiddag !!

    thumb Emiel Wheaton
    7/03/2019

    positive review  Samen met Iris en nog 2 super gezellige Nederlanders de fiets tour gedaan aan het begin van onze vakantie. Had niet beter gekund. Genoeg tijd bij bezienswaardigheden om naar binnen te gaan, lekkere hapjes geproefd en doordat je op de fiets bent kun je een veel groter deel van Napels verkennen. Uiteindelijk 10 km gefietst in 4 uur. Echt de moeite waard en een aanrader als je in Napels of omgeving zit!

    thumb Wouter Amersfoort
    6/29/2019

    positive review  Wij hadden een ochtend om Napels te ontdekken. Wil je veel zien van Napels in korte tijd dan is de fietstour een echte aanrader. Joel wist veel te vertellen over de stad en speelde in op wat wij interessant vonden om te zien en horen! Mochten wij weer naar Napels komen dan boeken we zeker weer een tour!

    thumb Nynke Riedstra
    6/26/2019

    positive review  De street food tour is een echte aanrader! Iris nam ons mee naar het oude stadscentrum. We hebben genoten van de heerlijke hapjes en de prachtige verhalen die Iris met ons deelde. Mede door haar enthousiasme heeft deze bijzondere stad nu ook een plekje in ons ❤️ Echt een super leuke manier om Napels te ontdekken en te beleven!

    thumb Fransje Loos
    6/21/2019

    positive review  Een super leuke tour gehad door Napels! zeker aan te raden. En prachtige foto's gemaakt, waar ik erg blij mee ben!

    thumb Anna Hartjeex
    6/16/2019

    positive review  In mei op city trip geweest naar Napels samen met mijn moeder. Daar een fietstocht geboekt olv Iris. Iris heeft vol enthousiasme ons alle mooie plekjes en straatjes van Napels laten zien, het was super. Zeker een aanrader!!! 🙂

    thumb Ilse Lansing
    6/08/2019

    positive review  Voor de eerste keer in Napels, was dus onbekend maar vanaf heden zeker niet meer onbemind. Wat een heerlijke positieve energie hier en de fietstocht met Joël en Salvatore was geweldig. Heel veel gezien en ervaren én heel veel mooie tips gekregen. En lekker eten hier natuurlijk, fenomenaal!

    thumb Ingrid Jolink
    6/02/2019

    positive review  De eerste dag van ons verblijf maakten we een fietstocht met Joël. Het werd een leuke, ontspannende en interessante tocht! Ten zeerste aan te raden om de stad te leren kennen. Joël is gepassioneerd door Napels en dat voel je. Fantastische ervaring!

    thumb Wendy Ceuppens
    5/28/2019

    positive review  We hebben een ontzettend leuke fiets tour gedaan onder begeleiding van Iris. Ze is erg enthousiast en weet veel te vertellen over Napels. Zeker een aanrader. Verder heeft ze ons erg geholpen nadat we op zondag rond 18.00 uur ontdekten dat ze mijn telefoon en daarbij mijn bankpasjes hadden gerold! Na haar te hebben gebeld heeft ze ons verteld waar we moesten zijn en wat we moesten doen. Iris top geregeld! Een dikke tien!👍🏻👍🏻

    thumb Franka de Lepper-Frenken
    5/26/2019

    positive review  Super leuke tour gehad met Iris! Zoveel meer gezien. Een absolute aanrader voor iedereen die naar Napels gaat!!

    thumb Mirjam Degenkamp-Belt
    5/26/2019

    positive review  Iris en Joël hebben de passie van de Napolitaan in hun bloed. Fietstocht met hen is werkelijk een aanrader.

    thumb François van Schaik
    5/19/2019

    positive review  Super leuk weekend met 10 mannen waar we gebruikt hebben gemaakt van ontdek Napels. Leuke fietstocht langs alle mooie plekjes van deze stad en de Maradona-run is echt een aanrader om te zien hoe de stad deze man als heilige ziet. Als je Napels wilt ontdekken, maar niet weet waar je moet beginnen moet je zeker gebruik maken van Iris en Joel.

    thumb Vincent de Wit
    5/19/2019

    positive review  Afgelopen maandag een fietstour met Iris gedaan. Ze vertelt met veel enthousiasme over het mooie Napels. Niet twijfelen maar boeken. Het is ontzettend leuk.

    thumb Astrid van den Berg
    5/15/2019

    positive review  Met mijn zus en onze zonen de dolci tour gedaan met Iris. We hebben die middag de lekkerste zoetigheden geproefd en een goed overzicht van de stad gekregen. Je kunt superleuk en informatief vertellen, de verhalen komen zo tot leven. Ook de jongens vonden het geweldig. Bedankt Iris!

    thumb Jolanda Stapper
    5/06/2019

    positive review  Vandaag super leuke InstaTour gehad met Iris. Ze liet ons de mooiste plekken van Napels zien, metrostation Toledo, authentieke straatjes, street art en mooie pleinen. We kregen tevens een kleine cursus fotografie zodat we prachtige foto's konden maken. Iris, heel erg bedankt voor deze fantastische rondleiding door het prachtige Napels!!!

    thumb Christa van Soldt
    4/30/2019

    positive review  Vandaag een hele leuke Napoli fietstour gehad van Iris. Veel nieuwe interessante plekken ontdekt. Iris, bedankt voor de fijne dag vandaag. Grazie e arriverdeci!

    thumb Karsten Goth
    4/29/2019

    positive review  Geweldige fietstour gehad, waar je een hoop te weten komt over Napels! Erg leuk om te doen aan het begin van je bezoek aan Napels, want je krijgt ook een hoop goede tips die je kunt gebruiken gedurende de rest van je verblijf in de mooi stad!

    thumb Dennis van Reijn
    4/28/2019

    positive review  Fietsen door Napels, dat doe je toch niet. Nee dat klopt, dat doet niemand en daarom is het zo leuk. Je kan met een gids door de stad lopen of boven op een bus gaan zitten, maar met de fiets is het net wat leuker en spannender. Alle Napolitanen kijken je aan en lachen je toe, druk gebarend en roepen dat je gek bent. Bellend fiets je door de mensen massa. Over stop je om te horen van Iris hoe de stad is gebouwd en waarom dit en dat. Dus ja ik raad iedereen dit aan.

    thumb Rob Bouwman
    4/26/2019

    positive review  super fijne fietsuitstap met verschillende hoogtepunten, niet alleen het historisch gedeelte gezien maar ook een beeld gekregen van de de levensstijl van de naepolitanen! En onderweg een zalig streekgerechtje!

    thumb Isabelle Thijs
    4/17/2019

    positive review  Met een club Utrechtse ondernemers zijn wij een lang weekend naar Napels geweest. Mede dankzij Iris en Joel van Ontdek Napels was dit een fantastische reis! Fietstochten, wandelingen door wijken die je anders niet of veel minder goed zou zien, de meest geweldige restaurants, Iris en Joel kennen Napels op hun duimpje en delen dit met veel enthousiasme! Absolute aanrader!

    thumb Thomas Kroese
    4/14/2019

    positive review  Heel interessante wandeling in het historisch stadsdeel van Napels. Aanrader!

    thumb Mia Van den Kerchove
    4/13/2019

    positive review  Wij hebben in maart een super leuke wandeltour met Iris gedaan door de volkswijk Sanità. Een echte aanrader als je net als wij nog nooit eerder in Napels bent geweest. Vol enthousiasme vertelt Iris over de geschiedenis, gewoontes en het dagelijks leven in haar buurt. Street art, bijzondere architectuur, lokale lekkernijen (wij hebben nog steeds heimwee naar de sneeuwvlokjes!) en de leukste koffiebar van heel Napels, allemaal dingen die we zonder deze tour zouden zijn misgelopen. Naast de tour hebben we nog veel goede tips van Iris gehad voor ons verdere verblijf in Napels. Wij kijken met veel plezier terug op onze vakantie. Nogmaals bedankt Iris en Joël, jullie krijgen vijf sterren van ons!

    thumb Michelle van den Nieuwenhuizen
    4/09/2019

    positive review  Wat hebben we een leuke en vooral hele lekkere Dolci Tour gehad! Heerlijk genoten van alle lekkere Italiaanse en Napolitaanse gebakjes. Iris was super enthousiast en vertelde vol liefde en passie over het eten maar ook over al het andere mooie wat Napels te bieden heeft! Zeker een aanrader voor een leuke ochtend of middag! Tip: niet te veel eten van te voren 🙈

    thumb Maaike Peeters
    4/08/2019

    positive review  Erg leuke ervaring om per fiets Napels te ontdekken. Iris en Joël maken er een feestje van! Je krijgt alle hoekjes en gaatjes te zien van Napels, lukt je niet als je op de bonnefooi gaat. Dus 5* meer dan verdiend!

    thumb Remy Koppel
    4/06/2019

    positive review  Wat een leuke en leerzame fietstocht met Iris..leuke tips gehad.

    thumb Anniek Franck
    4/06/2019

    positive review  Onze fietstocht met Iris was supergaaf! En avontuurlijk;-) Door rode lichten, over drukke trottoirs en over bomvolle straten; alles kon en dat maakte het nog leuker. Onderweg bij veel bezienswaardigheden gestopt. Iris kon hierover veel vertellen op een duidelijke en enthousiaste manier. Echte aanrader dus!

    thumb Nicole Ekkelenkamp
    4/03/2019

    5 star review  Ik heb met Iris de fietstocht gedaan. Een super leuke ervaring. Door de straten van Napels fietsen, mooie kerken bezocht en langs de kust gefietst. Een stop gedaan om een lekker sneeuwvlokje te eten. Alles werd enthousiast door Iris verteld en je kon alles op je gemak bekijken. Nogmaals dank voor de leuke tocht Iris!

    thumb Tamara Nussy
    4/03/2019

    positive review  Leuke fietstocht gemaakt met Joël door Rione Sanita, quartieri spagnoli en onderweg genoten van de street art de verhalen over Napels en deze bijzondere wijken. Super om zo fietsend de stad te ontdekken. Joël weet veel moois te vertellen en stemt het program af op je wensen. Echt een aanrader!

    thumb Gaby Ammerlaan
    4/02/2019

    positive review  Mijn vader en ik hebben een geweldige tour gehad van Iris door de wijk Sanità. Super leuk om wat meer verhalen te horen van de stad en de wijk. Daarnaast heeft ze ons de eetgewoonte van Napolitanen laten zien en proeven. Een geweldige ervaring. Echt een toevoeging voor je verblijf ik Napels. Aanrader!!

    thumb Mirthe Van de Rakt
    3/30/2019

    positive review  Schitterende wandeling met Iris doorheen Napels gemaakt. Zonder gids mis je echt wel een groot deel van het hart en ziel van een stad. Aanrader!

    thumb Heidi Vannoppen
    3/25/2019

    positive review  Samen met mijn moeder een fietstour met Iris gedaan! Echt een aanrader, veel leuke plekken van de stad gezien! ☀️

    thumb Hanne Willems
    3/19/2019

    positive review  Zeker raad ik Ontdek Napels aan!!! Ik ben zelf geboren in deze mooie stad en kan iedereen aanraden minimaal 1 x per jaar een bezoek te brengen aan de stad van de zon zee pizza pasta en gezelligheid in de straten. Iris en Yoel kunnen je alles vertellen over deze mooie stad (ze weten meer inhoudelijk te vertellen dan de mensen die er geboren en getogen zijn😃) dus zeker aan te raden een tour te boeken met hen. Zonde als je het aan je voorbij laat gaan 😎☀️☀️☀️

    thumb Paola D'aguanno
    3/19/2019

    positive review  Aanrader! We hebben met Joel de fietstour door Napels gedaan en echt een top dag gehad. Naast dat we geluk hadden met het mooie weer hebben we veel gezien van de stad en ook veel geleerd over de stad. Je kunt Joel echt alles vragen over Napels en hij vertelt er gepassionneerd over!

    thumb Daniel Ferreira
    3/18/2019

    positive review  Na een fietstour met Joël hou je op zeker van Napels! Mooie plekken in de stad gezien en enthousiaste verhalen! Bedankt voor de leuke dag vandaag!

    thumb Wilma Mesken
    3/16/2019

    positive review  Afgelopen weekend de Maradona tour gedaan met Joël. Absolute aanrader, de verhalen over Napoli, Maradona en supportersgroepen vind je niet in boeken. Het was elke cent meer dan waard.

    thumb Mitchel Gerrard
    3/05/2019

    positive review  De dag voor de wedstrijd Napoli - Lazio Roma de Maradona-tour gedaan onder begeleiding van Joël. Bijzonder boeiend om zo de stad Napels te leren kennen. Een unieke ervaring, niet alleen voor voetballiefhebbers

    thumb Robert van Vliet
    1/19/2019

    positive review  Met een groep van 7 personen verbleven wij afgelopen week in Sorrento. Om de stad Napels in een dag toch te kunnen verkennen boekten wij de fietstour via Ontdek Napels. Iris was onze gids en ondanks dat wij door de drukte van de stad een uur te laat aankwamen, hebben wij heel veel van de stad kunnen zien. Napels is een geweldige stad waar wij graag nog meer van willen zien in de toekomst. Iris is een topgids met veel leuke weetjes over de stad en heeft ook nog eens voetbalkaartjes kunnen regelen voor de wedstrijd tussen Napoli en Bologna diezelfde avond. Dankjewel voor de ervaring Iris!

    thumb Melanie Renaud
    1/03/2019

    positive review  Geweldige dag gehad op de fiets door Napels! We gaan absoluut nog een keer naar deze verrassend mooie stad! Uiteraard laten we ons dan weer begeleiden door @#ontdeknapels !

    thumb Mike De Wilde
    1/01/2019

    positive review  Fietstour met Iris was geweldig, gevoel dat we een heel groot stuk van Napels hebben leren kennen

    thumb Diana van Berloo
    12/09/2018

    positive review  boeiend en leuke tour door de stad met kundige gids: Napels echt leren kennen. super fiets tour met Iris. echt aan te bevelen

    thumb Peter Kersten
    11/18/2018

    positive review  We hebben afgelopen zaterdag een super leuke, gezellige wandeltour door Napels gehad van Iris, ze vertelde erg enthousiasme over Napels. Een mooie wandeling door de straten van Napels met afwisselend zeer leuke verhalen en weetjes en een heerlijke versnappering. Echt een aanrader.

    thumb Miranda Langerwerf-Smits
    11/16/2018

    positive review  Wij hebben met een groep van drie vriendinnen de stadswandeling gedaan via Ontdek Napels. De gids, Iris, vertelde vol enthousiasme over Napels. Een mooie afwisseling tussen cultuur, lokale gebruiken/verhalen en een lekkere versnapering. Dit is een absolute aanrader!

    thumb Eva Zentveldt
    11/11/2018

    positive review  Leuke fietstour in Napels gehad, een aanrader om in een paar uur de stad te verkennen en alle highlights te zien. Dank je wel Iris👍🏻

    thumb Roy Langeler
    11/10/2018

    positive review  Fantastische fiets tour gehad! Wat een mooie stad!

    thumb Baldwin Ruitenburg
    11/09/2018

    positive review  Fantastische fietstocht gehad door Napels. Perfecte manier om in korte tijd de stad te leren kennen. Daarnaast hadden Iris en Jöel kaarten geregeld voor Napoli - AS Roma, die netjes klaar lagen bij de fietstour. Snelle en goede communicatie, kan iedereen aanraden bij hen één van de tours te boeken. Last but not least, wat is Napels een fantastische stad!

    thumb Francois van Gils
    10/30/2018

    positive review  Wat een ontspannen en leerzame fietstocht hebben wij samen met Joël door Napels gemaakt. De stad is nog meer gaan leven door alle verhalen en anekdotes die Joël heeft verteld. We hebben enorm genoten van de verschillende wijken, de prachtige gebouwen, de cultuur, de mensen, de vele kunstvormen en het locale eten. Bedankt! Als je naar Napels gaat: echt een aanrader.

    thumb Ingrid Walraven
    10/26/2018

    positive review  Super leuke en actieve fietstocht gedaan met ondek Napels. Erg goede manier om in een korte tijd heel veel van Napels te zien en ook te weten te komen omdat Iris dit uitzonderlijk goed heeft gedaan. Zeer veel kennis en geduld en je voelt het enthousiasme. Kortom een echte aanrader.

    thumb Binnenlandse Zaken Alkmaar
    10/24/2018

    positive review  Afgelopen zaterdag op pad geweest met Iris met de Sanità tour. Echt een aanrader 👍 Iris vertelt van alles en nog wat over de wijk en laat je ondertussen ook nog kennis maken met allerlei lokale specialiteiten 😋 Dus zeker doen! En Iris bedankt voor de leuke en leerzame ochtend!

    thumb Indra Aantjes
    10/18/2018

    5 star review  Top fiets momentje en onder leuke begeleiding de stad kunnen verkennen. Aanrader!

    thumb Martijn van Battum
    10/17/2018

    5 star review  Als fotograaf was ik erg benieuwd naar de stad en ben blij dat ik de privétour heb gedaan bij Ontdek Napels. Joel en Iris lieten mij vol enthousiasme de bekende en minder bekende plekken zien van Napels. Een super leuke rondleiding gehad met veel info over Napels en de locals. De privétour is echt een aanrader! Joel en Iris bedankt!

    thumb Dennis van Agthoven
    10/14/2018

    5 star review  Joël en Iris hebben kaartjes voor een voetbalwedstrijd van Napoli geregeld. Deze kregen we een dag van te voren overhandigd. Alles wordt top geregeld en fijn contact met hun staan open voor alle vragen die je hebt en handelen alles goed af!.

    thumb Renee Bernaert
    10/14/2018

    positive review  Wat hebben we genoten van de fietstour door Joëll die ons alle bijzondere plekken van Napels heeft laten zien. Een bevlogen Hollander met een Italiaans hart. Bedankt voor deze ontmoeting met Napels. Ciao Bella

    thumb Anita van Marle
    10/14/2018

    5 star review  Hallo Iris, wat hebben wij genoten vandaag van de fietstocht met jou door Napels. We hebben mooie dingen gezien, die we zeker zonder jou - dus zonder deze fietstocht - nooit gezien zouden hebben. Geen gehaast, we hadden alle tijd om het een en ander te bekijken. Goede uitleg door jou. Bedankt voor deze bijzondere en informatieve tocht. "Twee keer huilen". Groetjes, Yvonne en Linda

    thumb Linda van Lammeren
    10/11/2018

    positive review  “Ontdek Napels” biedt een hele leuke fietstour door het fantastische Napels aan. Joël, onze gids, heeft ons super door de stad geleid en op een enthousiaste manier verteld.

    thumb Annemarie De Groot
    10/08/2018

    positive review  Vandaag de wandeltour gedaan door Sanita en wat geweldig was dat. Van streetart tot een indrukwekkende begraafplaats alles kwam voorbij en als kers op de slagroom nog de tip gekregen om bij een pizzeria met een michelin ster te eten wat inderdaad de lekkerste pizza was die ik ooit gegeten had! Joël is een geweldige en sympathieke tourguide en neemt je mee in het échte Napels leven. Bedankt Joël en onze mede wandelaars Mariëlle en Daniëlle met wie we nog gezellig gegeten hebben:-)

    thumb Edna Krist-Spierings
    10/01/2018

    positive review  Wij hebben een superleuke dag gehad met Joël! Op de fiets hebben we Napels verkend. Napels is een aanrader en met de fiets goed te doen. Om snel een goed beeld van Napels te krijgen is deze tocht aan te raden. Bij de lunchstop krijg je een lokale specialiteit, die erg lekker is 😊. Wij komen zeker nog eens terug.

    thumb Ilse van der Pas
    10/01/2018

    positive review  Vandaag een heel erg leuke fietstocht gehad met Iris. Ze wist veel informatie over de stad en heeft dit met alle enthousiasme vertelt. Super dat ze ook al onze vragen beantwoordde. Kortom wij vonden het kei gaaf!

    thumb Christel van der Veeken
    9/29/2018

    positive review  Vandaag een fantastisch leuke fietstour gedaan met deze enthousiaste reisleiders. Een superstart voor een stedentrip Napels. En Napels... moet je gezien hebben. Vergeet de vooroordelen, zoveel moois!

    thumb Marielle Van der Holst
    9/29/2018

    positive review  Leuke tour met een enthousiaste tourgids !

    thumb Sjanet van Agt
    9/28/2018

    positive review  Geweldig leuke bike tour met Joël gehad. Heerlijk relaxed en veel achtergrondinformatie. Een aanrader voor als je naar Napels komt. Gewoon doen!👌😎

    thumb Raymond Kersseboom
    9/22/2018

    positive review  De uren en de kilometers vlogen om en voorbij! Heerlijke tour gehad met Iris! Vol enthousiasme vertelde ze over de stad waar ze zo van houdt! Te slecht voorbereid ging in naar Napels. Als een pro ga ik naar huis! Zeker een aanrader!!!!

    thumb Marjet Bannink
    9/22/2018

    positive review  in korte tijd een zeer goed overzicht en indruk gekregen van Napels. zonder gids was dit niet gelukt. iris is een leuke en goede gids. het fietsen door Napels moet je beleven.

    thumb Georgette Van den Heuvel-Rouschop
    9/22/2018

    positive review  Heerlijke dag door Napels op de fiets. Zeker een aanrader!

    thumb Esther Wieggers
    9/22/2018

    5 star review  Mijn bezoek aan Napels was kort maar krachtig. Met de Dolce Tour van Iris en de privéfietstour van Joel heb ik even van het Napolitaanse leven kunnen proeven en bijzondere plekken gezien die ik anders in mijn eentje niet gezien had. Verborgen parel met verhalen in Napels. Dank Joel en Itis voor de meerwaarde aan mijn bezoek aan Napels!

    thumb Annette Konst
    9/21/2018

    5 star review  super leuke ervaring en zeer interessante plekjes leren ontdekken in het prachtige Napels. Professionele uitleg gekregen van zeer enthousiaste en super aangename Iris die u met passie Napels leert ontdekken. Een echte aanrader en nogmaals dank Iris voor de super leuke ervaring Dit vergeten we nooit. Groeten en nog heel veel succes. Jean-yves en Marleen uit België.

    thumb Jean-Yves Matton
    9/16/2018

    positive review  Was een heel leuke ervaring met toffe Nederlandstalige gids. een aanrader

    thumb Marleen Leus
    9/16/2018

    positive review  Vandaag in privétour gehad van Iris en Joël door het mooie Napoli! Fantastische wijkjes, toffe street-art gezien en een aantal culinaire toppertjes geproefd. Als je Napels wil leren kennen en van de stad wil gaan houden boek dan een tour bij deze twee enthousiastelingen, het was een topmiddag 🤙🏻🇮🇹❤️!!!

    thumb Nicole Bezemer
    9/11/2018

    5 star review  Wat hebben we genoten van de fietstour door Napels. Dankzij Joel hebben we Napels van diverse kanten gezien; van het centrum tot het drukke Spaanse kwartier, Sneeuwvlokjes gegeten en over de boulevard gefietst. Het enthousiasme van Joel voor “zijn Napels” werkt heel aanstekelijk. Een paar dagen daarna op eigen gelegenheid de plekken bezocht, die we tijdens de fietstocht gezien hadden. Deze fietstocht is een echte aanrader!

    thumb Irma Vinke-Koenders
    9/11/2018

    5 star review  Dit weekend hebben we de Maradonna tour gedaan in het bijzondere Napels. Wat een feest was onze lunch bij trattoria da nanella!! Hier het échte Napels ipv het toeristische, was top! Dank voor de route en de fijne communicatie!

    thumb Raymond Slabbekoorn
    9/10/2018

    positive review  Dinsdag 28 augustus 2018 samen met mijn dochter een fietstour gedaan. Iris was onze gids en ze deed het meer dan geweldig!

    thumb Henriët Bruggink
    9/02/2018

    positive review  hele leuke tour gehad met Iris. veel gezien, heerlijke sfeer van napels geproefd en leuke tips gekregen!! echte aanrader!! 👌

    thumb Nicole Van Ruiten
    9/01/2018

    5 star review  Dank je wel, Iris, om ons de schoonheid van Napels te laten zien. Een geweldige manier om al fietsend verborgen pareltjes met ons te delen en met jou enthousiasme een prachtige stad te zien. Dit moet je doen als je in Napels bent!

    thumb Jolanda De Bie
    8/28/2018

    positive review  Leuke manier om napels te verkennen, Wel soms moeilijk op drukke straten. Super gids

    thumb Victor Nemeth
    8/27/2018

    positive review  Samen met Iris een fantastische dag in Napels gehad! Ze heeft ons de highlights van de stad getoond en veel extra informatie gegeven! Ze is goed op de hoogte van Napels en heeft een toffe, relaxte manier van gidsen! Zalig! Ze heeft ons enkele keren uitgedaagd, wat onze kinderen erg interessant vonden! Een echte aanrader! Bedankt Iris.

    thumb Kathy Bergs
    8/27/2018

    5 star review  Samen met Joël fietsten we langs de highlights van Napels, een erg fijne een interessante manier om kennis te maken met deze bruisende stad! We hielden geregeld halt en Joël gaf ons dan ruim voldoende uitleg over de bezochte plaats. Onze vragen werden bovendien vakkundig door hem beantwoord. Deze tour is een echte aanrader!

    thumb Ilse Peeters
    8/26/2018

    positive review  Beste Joël, wat was de fietstour fantastisch gisteren! Veel informatie en een superroute om een beeld te krijgen van een authentiek stukje Napels! Je vertelt leuk en gidst ontzettend prettig! Nogmaals bedankt! Grt v Mariëlle en Joyce

    thumb Joyce Servaas
    8/25/2018

    5 star review  Super plan om met mn gezin als eerste een fietstour met Iris te doen. Zo leer je Napels gelijk god kennen en weet je je te orienteren. Heel fijn dat we in het Nederlands alles uitgelegd kregen van wat deze geweldige stad te biede heeft. Echt een aanrader!!

    thumb Eef Jordans
    8/23/2018

    positive review  We hebben een super leuke, interessante fietstocht gemaakt met Iris. Hierbij in een ‘flits’ de highlights gezien en aan de hand daarvan Napoli verder ontdekt. Een absolute aanrader om op de fiets door Napoli te gaan! Leuke tips, ideeën en activiteiten tot gevolg. Iris, hartstikke bedankt voor je enthousiasme.

    thumb Renata Voermans
    8/14/2018

    positive review  Wat een super ervaring hebben wij opgedaan in Napels (4 dagen): prive wandeltour samen met onze lieve neef Joel en zijn lieve vriendin Iris💋. Mooie street arts gezien, door onwijs mooie smalle straatjes gewandeld waar de druppels van het hangende wasgoed op je lichaam valt, heerlijk met hun uiteten geweest, van een dagje strand genoten, leuke tips gehad om Napels te verkennen wanneer Joel & Iris moesten werken, op hun advies met een boot naar het mooiste eiland bij Napels, Procida, geweest! Al met al, echt genoten van deze trip en van de super tips van Joel & Iris😘

    thumb Linda Papilaja-Luhulima
    8/13/2018

    5 star review  Fantastische tour met Iris, goede fietsen, op tijd gestart. Ruimte vooraanpassingen op het programma: wij wilden graag de Maradona afbeeldingen zien en de banksy streetart. Dat was geen probleem: prima host en gastvrouw, een aanrader!

    thumb Dick van Duijn
    8/08/2018

    5 star review  Vandaag een top rondleiding gehad! Napels op zn best gezien. Super!! Dank je wel Ontdek Napels!

    thumb Hiemke Timmer
    8/08/2018

    positive review  Op de fiets samen met Iris,... dwars daar haar geliefde Napels! Een TOPPER 👍!

    thumb Greet Goossens
    8/08/2018

    positive review  Zeker doen! Wij hebben de fietstocht gedaan, ontzettend leuke tocht. Onze gids Joël, is een enthousiaste jongen, met veel kennis van de stad. Tip: boek de tour de eerste dag, dan weet je gelijk waar je goed kan eten en drinken!

    thumb Niels Veerman
    8/08/2018

    5 star review  Een fantastische indruk gekregen van Napels tijdens de fietstour van Joël! Je komt op plekken waar je een goed beeld krijgt van het Napolitaanse leven en de mensen wat je anders niet op deze manier zou ervaren. Een groot gemis als je deze kans niet grijpt!

    thumb Maudi Steinmetz-Janvier
    8/07/2018

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.